Trei copii şi trei adulţi au fost implicaţi, duminică, într-un accident rutier pe o stradă din Târgu Mureş, fiind implicate două autoturisme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Târgu Mureş intervin la un accident rutier produs între două autoturisme pe strada Libertăţii din municipiul Târgu Mureş. La locul intervenţiei sunt alocate o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD B2, precum şi un echipaj medical din cadrul SAJ Mureş”, a transmis, duminică, ISU Mureş.
 
În total, şase persoane au fost implicate în accident, două dintre ele au suferit leziuni.
 
”În accidentul rutier au fost implicate şase persoane care au fost preluate şi evaluate medical la faţa locului. Două victime au suferit leziuni (cod galben), iar celelalte patru victime, dintre care trei minori au primit cod verde. Toate şase victime refuză transportul la o unitate medicală pentru investigaţii suplimentare”, a mai precizat ISU Mureş.
 
Poliţiştii urmează să stabilească exact cum s-a produs acest accident rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.