Poliţiştii de imigrări, în urma acţiunilor întreprinse pe raza municipiului Bucureşti, au depistat şase cetăţeni străini, în situaţii ilegale, fiind emise trei decizii de returnare de pe teritoriul României şi aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.600 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări-Direcţia pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti au depistat, în situaţii ilegale, şase cetăţeni străini, cu vârste între 18 şi 67 de ani.

Pe numele a patru dintre străini, trei din India şi unul din Republica Moldova, care nu mai aveau drept de şedere pe teritoriul României, au fost emise decizii de returnare cu termen de părăsire voluntară a ţării de 15 zile.

Totodată, un cetăţean iranian, de 67 de ani, care se afla în şedere ilegală, ca urmare a faptului că legislaţia interzice returnare persoanelor cu vârsta peste 65 de ani, a fost îndrumat către formaţiunea de imigrări competentă să-şi reglementeze dreptul de şedere.

”De asemenea, în cadrul acţiunii, a fost depistat şi un cetăţean din Bangladesh, care poseda un document temporar de identitate pentru solicitanţi de azil, motiv pentru care  a fost îndrumat către Centrul Regional de Proceduri şi Cazare a Solicitanţilor de Azil Giurgiu, pentru continuarea procedurii în vederea obţinerii unei forme de protecţie pe teritoriul României”, a anunţat, vineri, Inspectoratul General pentru Imigrări. 

Poliţiştii de imigrări au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.600 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.