Şase case din Brăila au fost cuprinse de un incendiu puternic, duminică, aproximativ 40 de pompieri, poliţişti, jandarmi şi medici de la Ambulanţă fiind solicitaţi la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit putătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, colonel Ştefan Stoian, incendiul a fost semnalat duminică în jurul orei 12.10. Focul a cuprins initial o casă situată pe strada Teodor Aman, după care s-a extins la alte cinci case, situate atât pe această arteră, cât şi pe o stradă învecinată, strada Griviţei.

Peste 40 de pompieri cu şapte autospeciale, jandarmi, poliţişti şi medici de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Brăila au fost mobilizaţi la locul incendiului, iar poliţiştii au închis cele două străzi pentru ca pompierii să poată acţiona.

La această oră, pompierii brăileni au reuşit să stingă flăcările, însă intervin în continuare, căutând în podurile caselor pentru a vedea dacă mai sunt focare.

Conform pompierilor, pagubele sunt foarte mari şi urmează să fie stabilite exact în urma unei anchete. De asemenea, poliţiştii şi pompierii trebuie să stabilească de la ce a pornit incendiul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.