Şapte persoane au fost rănite, duminică, într-un accident rutier produs pe DN 15 (E60), la ieşirea din localitatea Luduş, judeţul Mureş, unde două autoturisme s-au ciocnit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc, duminică după-amiază, pe DN 15 (E60), în afara localităţii Luduş.

Poliţia Judeţeană Mureş a arătat că, din primele cercetări, a reieşit că un bărbat de 46 de ani, din Luduş, care conducea un autoturism dinspre Luduş spre Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat atunci când a vrut să vireze la stânga. Astfel, maşina s-a ciocnit de un alt autoturism, condus din aceeaşi direcţie, de către un bărbat de 55 de ani, din Mediaş, care depăşea un autotren.

”În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 7 persoane, respectiv a celor 2 conducători auto, precum şi a altor 5 pasageri aflaţi în autoturismele conduse de aceştia, toate fiind transportate la unitatea medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a tranamis Poliţia Mureş.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească exact împrejurările producerii accidentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.