Şapte persoane au fost reţinute în urma scandalului de la un supermarket din Baia Mare, urmând ca joi să fie prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În baza probatoriului administrat poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a şapte persoane implicate în starea conflictuală de aseară din Baia Mare", a transmis, miercuri, Poliţia Judeţeană Maramureş.
 
Cele şapte persoane au fost duse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Maramureş, iar joi vor fi prezentate instanţei competente, cu propunere de arestare preventivă.
 
Sub coordonarea procurorului, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii lor activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Un scandal a izbucnit, marţi seară, în parcarea şi în incinta unui supermarket din Baia Mare, între membrii a două clanuri din oraş. Forţele de ordine au intervenit pentru a aplana conflictul, cel puţin 10 persoane fiind duse la Poliţie pentru cercetări.

"În urma unui apel pe 112 care semnala un scandal între mai multe persoane, echipajul de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi s-au deplasat de urgenţă în  parcarea unui centru comercial de pe strada Grănicerilor", au transmis, marţi seară, reprezentanţii Poliţiei Maramureş.

După intervenţia forţelor de ordine, conflictul a fost aplanat, iar patru persoane implicate în scandal au fost imobilizate şi duse la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Ulterior, de pe o altă stradă au fost ridicate pentru audieri zece persoane.

Potrivit presei locale, conflictul a avut loc între două clanuri din oraş, unii dintre cei implicaţi având săbii, iar alţii au folosit diverse obiecte din supermarket pentru a arunca spre ceilalţi, fiind provocate distrugeri în centrul comercial.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.