Salvamontiştii din Gorj intervin, sâmbătă, pentru acordarea primului ajutor unui turist care s-a accidentat în timp ce se deplasa cu bicicleta în masivul Parâng. În zonă va ajunge o ambulanţă care va prelua victima, după ce va ajunge într-o zonă accesibilă. Anterior, salvamontiştii au intervenit pentru a salva o familie cu doi copii care a rămas blocată cu maşina pe un drum greu accesibil de munte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salvamontiştii din Rânca, judeţul Gorj, intervin, sâmbătă, pentru acordarea primului ajutor unei persoane accidentate în masivul Parâng, victimă a unui accident de bicicletă.

”Pentru preluarea victimei în zonă a fost trimisă o ambulanţă din Petroşani”, anunţă salvamontiştii. 

Potrivit acestora, aceasta este cea de-a doua intervenţie de astăzi. 

Anterior, salvamontiştii din baza Târgu Jiu fiind solicitaţi să recupereze o familie cu doi copii rămasi blocaţi cu un autoturism de teren pe un drum dificil din masivul Vâlcan. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.