Salvamontiştii din Poiana Braşov anunţă, joi seară, că au avut o zi aglomerată şi au intervenit pentru a acorda primul ajutor şi pentru a salva persoană accidentată şi un ciclist montan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O nouă zi aglomerată, cu doua intervenţii pentru salvatorii montani din Poiana Braşov. În primul caz, o persoană a suferit un traumatism de membru inferior, iar în cel de-al doilea, un practicant al ciclismului montan s-a accidentat, suferind un traumatism cranio-cerebral, un traumatism de membru superior, precum şi plăgi escoriate”, au transmis salvamontiştii.  

Aceştia precizează că ciclistul era echipat corespunzător practicării acestui sport, lucru care l-a protejat de o accidentare mult mai gravă. 

Ambele persoane au fost trimise către unităţile spitaliceşti, cu echipajele SMURD, pentru controale suplimentare de specialitate. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.