Salvamontiştii au salvat 19 persoane în ultimele 24 de ore, nouă fiind preluate de Serviciul de Ambulanţă sau SMURD, iar una de elicopterul SMURD, pentru transport la spital,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 19 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.  (,,,) În cazul acestor intervenţii au fost salvate 19 persoane, 9 dintre acestea fiind predate la Serviciul de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi o persoana a fost predata la elicopterul SMURD pentru transport aerian la spital”, anunţă Dispeceratul Naţional Salvamont.
Au fost înregistrate 7 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 6 apeluri pentru Salvamont Gorj, 2 apeluri pentru Salvamont Borşa li câte un apel pentru Salvamont Bran, Predeal, Voineasa, Neamţ.
 
Au mai fost primite 24 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.