Salvamontiştii au intervenit, în ultimele 24 de ore, la 74 de apeluri de urgenţă, cele mai multe pentru formaţiunile din Braşov şi Lupeni. În urma intervenţiilor au fost salvate 78 de persoane, 26 fiind transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 74 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, anunţă, duminică dimineaţă, Salvamont România.  

Cele mai multe apeluri, respectiv 11, au fost pentru Salvamont Municipiul Braşov. Alte 9 apeluri au fost pentru Salvamont Lupeni.  

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 78 persoane, dintre acestea 26 au fost predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital”, au mai precizat salvamontiştii.  

S-au mai primit 48 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele turistice din zona montană. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.