Salvamont Maramureş a fost solictat să intervină, duminică, pentru salvarea unui bătrân de 80 de ani care locuieşte în zona greu accesibilă a Văii Botoaia, Vişeul de Mijloc. Salvamontiştii urmează să îl transporte până la ambulanţa sosită în sprijin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acţiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureş în zona greu accesibilă a Văii Botoaia, Vişeul de Mijloc, judeţul Maramureş. Bătrân în vârstă de 80 ani, cu probleme medicale a solicitat prin 112 ajutor medical de urgenţă”, a transmis Salvamont Maramureş, duminică.

Salvatorii montani acţionează în sprijinul echipajului medical care a ajuns în zonă.

”Având în vedere că accesul se poate face terestru sau cu autospeciala 4x4, salvatorii montani acţioinează ca resursă de sprijin pentru echipajul medical trimis în zonă. Salvamontiştii vor urca la locuinţa bătrânului împreună cu echipajul medical de unde, după acordarea primului ajutor îl vor coborî până la Ambulanţa venită în sprijin pentru ca acesta să poata fi transportat la unitatea medicală pentru investigaţii”, mai precizează Salvamont Maramureş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.