Dispeceratul Naţional Salvamont anunţă că în ultimele 24 de ore au fost primit 7 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, iar 13 persoane au fost salvate şi predate la Serviciul de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. S-au mai primit 18 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 7 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, astfel: 3 apeluri pentru Salvamont Prahova, 1 apel pentru Salvamont Gorj, 1 apel pentru Salvamont Judeţul Braşov,1 apel pentru Salvamont Maramureş, 1 apel pentru Salvamont Buşteni”, a anunţat Serviciul Salvamont. 
 
În cazul acestor intervenţii au fost salvate 13 persoane, 4 dintre acestea fiind predate la Serviciul de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital.
 
S-au mai primit 18 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile, mai precizează Salvamontul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.