Salvamont România anunţă că în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 19 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor,17 persoane fiind salvate şi 6 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru a fi transferate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 19 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, astfel: 4 apeluri pentru Salvamont Gorj, 3 apeluri pentru Salvamont Predeal, 3 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 2 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, 2 apeluri pentru Salvamont Maramureş, 2 apeluri pentru Salvamont Cluj, 1 apel pentru Salvamont Prahova, 1 apel pentru Salvamont Alba, 1 apel pentru Salvamont Caraş Severin – Muntele Mic”, anunţă Dispeceratul Naţional Salvamont.

În cazul acestor intervenţii au fost salvate 17 persoane iar dintre acestea, 6 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital.

”S-au primit şi 31 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile”, mai arată Salvamont.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.