Două persoane au fost arestate preventiv, în urma cercetărilor făcute de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj, împreună cu un procuror de la DIICOT - Biroul Teritorial Sălaj, pentru trafic de droguri de risc, răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei şi lovire sau alte violenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Române, în 13 iulie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sălaj au dispus trimiterea în judecată a patru persoane, aflate în arest preventiv, respectiv în arest la domiciliu, pentru trafic de droguri de risc în formă continuată. Tot atunci, dosarul a fost disjuns pentru două persoane, de 19 şi 25 de ani, cercetate pentru trafic de droguri şi deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu.
 
”În fapt, din probatoriul administrat a reieşit că, în perioada 2020-2022, un tânăr de 19 ani ar fi comercializat droguri de risc către consumatori din judeţul Sălaj, iar, împreună cu un alt bărbat, de 25 de ani, în lunile septembrie şi octombrie a.c., ar fi agresat două persoane vătămate, pentru a le determina să îşi modifice declaraţiile date în faţa organelor de urmărire penală. La data de 10 octombrie a.c., procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sălaj au dispus reţinerea celor două persoane, faţă de care s-a dispus disjungerea, respectiv doi tineri, de 19 şi 25 de ani, ambii din municipiul Zalău, judeţul Sălaj, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei şi lovire sau alte violenţe”, a arătat, marţi, sursa citată.
 
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sălaj a dispus arestarea preventivă a celor doi tineri, pentru 30 de zile.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj, al poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj şi al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.