Sala de mese şi camera centralei de la mănăstirea din judeţul Constanţa unde duminică după-amiază a izbucnit un incendiu au fost distruse de flăcări, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 150 de metri pătraţi. Focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza burlanului de evacuare a fumului, fără a se înregistra persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică, în jurul orei 13.00,, la mănăstirea din localitatea Stejaru, în zonă deplasându-se două autospeciale de la staţia Hârşova.

În urma incendiului, au ars sala de mese şi camera centralei pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru decopertarea acoperişului de la sala de mese şi camera centralei.

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la burnalul de evacuare a fumului, susţin reprezentanţii ISU Dobrogea. Nu au existat persoane rănite în urma acestui incendiu.

Conform informaţiilor de pe site-ul Arhiepiscopiei Tomisului, Mănăstirea Stejaru a fost înfiinţată în data de 1 martie 2004.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.