O ploaie torenţială de câteva zeci de minute a dus, vineri, la umplerea străzilor cu apă şi la căderea mai multor copaci la Buzău. Pompierii au intervenit pentru degajarea acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri seară, o vijelie puternică s-a abătut asupra municipiului Buzău. În doar jumătate de oră a plouat abundent, acumulându-se o cantitate semnificativă de apă pe străzile din oraş.

De asemenea, vântul care a suflat în rafale puternice a dus la ruperea mai multor arbori.

Pompierii de la ISU Buzău intervin, vineri seară, pentru degajarea unui copac doborât de furtună pe Calea Eroilor, aceasta fiind calea de intrare în oraş, o zonă intens circulată. Arborele blochează un sens de mers.

De asemenea, se mai intervine pe o stradă din municipiu unde un arborele s-a prăbuşit peste un autoturism, dar si pe raza DJ 203 D, spre localitatea Maxenu, unde un copac blochează drumul complet.

Pompierii acţionează pentru înlăturarea lor şi deblocarea drumurilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.