Brigada Rutieră a Capitalei a instituit restricţii de circulaţie pe Şoseaua Pantelimon, în dreptul Spitalului Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon, din cauza unei avarii la reţeaua de termoficare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În vederea remedierii unei avarii survenite la reţeaua de termoficare, au fost instituite restricţii de circulaţie pe Şos. Pantelimon, în zona imobilului cu nr. 342 (Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon), urmând a se asigura o bandă de circulaţie pe sensul de deplasare către Şos. Vergului”, anunţă, vineri, Brigada Rutieră a Capitalei.

Poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.