Antreprenorul a început lucrări de reparaţii şi întreţinere în perioada de garanţie pe autostrada A6, sensul de mers între autostrada A1 (nodul Balinţ) spre Lugoj fiind închis, anunţă Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit DRDP Timişoara, şoferii care circulă pe A1 sensul Nădlac – Lugoj vor coborî de pe A1 pe la nodul rutier Topolovăţu Mare sau la nodul Dumbrava, iar cei care circulă pe ruta Deva – Lugoj pot coborî de pe A1 pe la nodurile Dumbrava sau Topolovăţu Mare.

Circulaţia pe A6 între Lugoj şi nodul rutier Balinţ (A1) se desfăşoară în condiţii normale.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

De asemenea, pe autostrada A1, rămân în vigoare restricţiile de viteză şi devierea de pe un sens pe celălalt, de la km 443+645 – 448+645, între nodurile rutiere Dumbrava – Topolovăţu Mare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.