Brigada Rutieră a Capitalei anunţă restricţii de circulaţie continuarea lucrărilor la Pasajul Doamna Ghica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În vederea continuării lucrărilor aferente construcţiei Pasajului Doamna Ghica, în data de 19 Noiembrie a.c., se vor institui restricţii de circulaţie pe str. Doamna Ghica, segmentul de drum cuprins între şos.Colentina şi bd.Lacul Tei, pe ambele sensuri de deplasare”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.  

Sursa citată a precizat că restricţiile de circulaţie se vor ridica, în data de 20 noiembrie, ora 24.00, pe sensul de mers dinspre bd.Lacul Tei către şos.Colentina. 

”În data de 21 Noiembrie a.c., începând cu ora 12:00, vor fi ridicate restricţiile de circulaţie aplicate pe str.Doamna Ghica, pe sensul de mers dinspre şos.Colentina către bd.Lacul Tei, urmând ca, acelaşi artere să fie restricţionate din nou, în data de 22.11.2022, în intervalul orar 10:00-15:00”, a mai precizat sursa citată, explicând că celelalte restricţii de circulaţie aplicate pe şos.Colentina până la acest moment vor rămâne în continuare în vigoare. 

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri. 

  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.