Reprezentantul unei magazin din Craiova a fost amendat de poliţişti cu 5.000 de lei pentru că, în momentul deschiderii acestuia, mai multe persoane s-au înghesuit la diverse promoţii şi nu au respectat măsurile de distanţare fizică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, joi dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în incinta unui centru comercial din Craiova, sunt mai multe persoane care nu respectă măsurile de distanţare fizică impuse în contextul stării de alertă.
 
"La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie din cadrul secţiei, care au stabilit că, în această dimineaţă, în incinta centrului comercial s-a deschis un magazin fapt pentru care mai multe persoane s-au prezentat pentru a face cumpărături, fiind diverse promoţii. Având în vedere cele constatate, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 5000 de lei, conform Legii 55/2020, reprezentantului magazinului, un bărbat de 32 de ani, din Craiova, în calitate de organizator”, se arată în comunicatul IPJ Dolj. 
 
De asemenea, poliţiştii au mai aplicat 19 sancţiuni contravenţionale, conform legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de distanţare fizică.
 
IPJ Dolj recomandă cetăţenilor să evite aglomerăţia, să păstreze distanţarea fizică, să poarte masca de protecţie şi să nu se expună la riscuri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.