Şoferii autovehiculelor cu capacitatea maximă autorizată mai mare de 2,4 tone care asigură transportul de marfă vor fi exceptaţi de la măsura carantinei, iar cei ai microbuzelor de transport persoane nu vor fi plasaţi în carantină dacă fac dovada vaccinării, testării sau trecerii prin boală, a decis vineri CNSU.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CNSU a decis Modificarea Hotărârii 111/2021 privind regulile de aplicare a măsurii carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din statele terţe, valabile în perioada 10.12.2021 - 08.01.2022.
 
A fost stabilită exceptarea de la măsura carantinei a conducătorii autovehiculelor cu capacitatea maximă autorizată mai mare de 2,4 tone care asigură transportul de marfă.
De asemenea, CNSU a decis şi xceptarea de la măsura carantinei a conducătorilor autovehiculelor prevăzute cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv locul conducătorului, care asigură transport de persoane,  dacă fac dovada vaccinării, testării sau trecerii prin boală .
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.