Autorităţile din Bucureşti au verificat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, mai multe cluburi şi saloane de masaj din Capitală. S-a urmărit legalitatea funcţionării societăţilor comerciale, legalitatea actelor de comerţ şi existenţa autorizaţiilor necesare funcţionării. S-au dat 11 amenzi, în valoare de 50.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Peste 150 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti au desfăşurat controale la mai multe societăţi comerciale, cluburi şi saloane de masaj din perimetrul Centrului Vechi. S-a urmarit legalitatea funcţionarii acestor societăţi comerciale, legalitatea actelor de comerţ şi existenţa autorizaţiilor necesare funcţionării”, a anunţat, duminică dimineaţă, Poliţia Capitalei.

În urma verificărilor, au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 50.000 lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.