Poliţiştii din Ilfov şi comisari ai Gărzii de Mediu, alături de reprezentanţi ai mai multor instituţii publice cu atribuţii de control participă, vineri după amiază, la o acţiune de amploare în localitatea Sinteşti. Zona este cunoscută pentru numeroasele acţiuni de ardere ilegală de deşeuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La razie iau parte poliţiştii Ilfoveni de ordine publică, economic, rutieră acţiuni special, arme şi muniţii şi siguranţă şcolară din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov alături de reprezentanţii Gărzii de Mediu Ilfov, ai  unei societăţi de energie electrică, cu reprezentanţi din cadrul RAR şi ISCTR şi jandarmi ilfoveni. 
Conform IPJ Ilfov, acţiunea organizată în localitatea Sinteşti are ca scop menţinerea ordinii şi liniştii publice, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ce aduc atingere mediului înconjurător, a depistării persoanelor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor  psihoactive şi identificarea transporturilor ilegale de deşeuri, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale şi legalitatea înregistrării veniturilor de către agenţii economici, dotaţi  cu case de marcat, precum şi pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte de natură penală ori contravenţională.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.