Poliţiştii din Maramureş au descoperit, joi, o rampă ilegală de deşeuri periculoase, provenite de la o unitate spitalicească, fiind deschis un dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Azi, 31 decembrie a.c. poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de cei din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina şi criminalişti din cadrul Poliţiei municipiului Sighet Marmaţiei, s-au deplasat pe raza localităţii Petrova unde,  pe digul râului Vişeu, a fost depistată o autoutilitară  care  transporta mai mulţi saci de plastic cu inscripţia «pericol biologic». A fost identificat şoferul, un bărbat din comuna Bârsana, angajat al unei societăţi comerciale”, a transmis, joi IPJ Maramureş. 
 
Sursa cotată a precizat că primele verificări au relevat că sacii respectivi au fost încărcaţi de la o rampă neautorizată. 
”Deplasaţi la rampa  respectivă, poliţiştii au găsit mai multe deşeuri menajere amestecate cu deşeuri periculoase, care provin dintr-o unitate spitalicească. La faţa locului au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Gărzii de Mediu Maramureş”, au mai transmis poliţiştii. 
 
Aceştia au deschis dosar penal şi fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii  de nerespectarea măsurilor obligatorii in vederea desfăşurării activităţilor de colectare, tratare, transport, verificare şi eliminare a deşeurilor periculoase, urmând a fi dispuse măsuri legale.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.