Doi bărbaţi, între care primarul comunei vrâncene Câmpuri, au murit, iar alte 3 persoane au fost rănite în urma unui grav accident de circulaţie produs, miercuri seară, pe DN2 D, între Focşani şi Boloteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din primele date furnizate de IPJ Vrancea, accidentul s-a produs pe şoseaua umedă.

Un autoturism care se deplasa dinspre Focşani către Boloteşti, ajuns în curbă, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară plină cu lemne.

În urma impactului extrem de violent, maşina plină cu lemne s-a răsturnat în afara şoselei, în timp ce autoturismul a fost distrus.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul unei persoane din autoturism şi al şoferului camionului, dar şi rănirea gravă a altor 2 persoane şi rănirea uşoară a alteia.

Unul dintre decedaţi este primarul comunei Cîmpuri, Costel Mateiu, care se afla în autoturismul Opel care a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal autocamionul încărcat cu lemne.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.