Panică, miercuri la prânz, în comuna Merei din judeţul Buzău, unde localnicii din satul Valea Puţului, situat la 14 kilometri de municipiul Buzău, au observat prezenţa unui urs chiar în preajma unei stâne unde atacase cu două seri înainte şi unde a ucis trei oi şi un ied.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Miercuri, la prânz, mai mulţi săteni din localitatea Valea Puţului, comuna Merei, din judeţul Buzău, au apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a semnala prezenţa unui urs în apropierea unei gospodării pe care o atacase şi luni seară.
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi a direcţionat în zonă 6 angajaţi, dar şi vânători şi angajaţi ai Primăriei din localitate pentru a alunga pericolul.
Pentru oamenii din zonă a  fost emis un mesaj RO-ALERT care le recomanda să evite zona în care a fost văzut ursul, astfel încât forţele mobilizate în zonă să poată acţiona.
Din cauza agitaţiei din zonă, animalul a fugit şi astfel cei veniţi în ajutorul sătenilor şi pregătiţi să intervină nu l-au mai găsit la locul indicat. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.