Prefectul Capitalei, Toni Greblă a declarat, marţi, că în acest moment, incidentul care putea să fie deosebit de grav, de la metrou, s-a încheiat şi au fost evacuate toate persoanele. El a anunţat că va fi declanşată o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Incidentul care putea să fie deosebit de grav, de la metru, s-a încheiat şi au fost evacuate din tunel toate persoanele care erau în cele două garnituri de metrou”, a spus Toni Greblă, aflat la faţa locului. 

El a precizat că cele două garnituri sunt trase în staţie şi se evaluează situaţia, pentru a vedea câte persoane au fost evacuate, de ordinul zecilor. ”Nicio persoană nu are nevoie de spitalizare sau să fie dusă la spital”, a menţionat el. 

Prefectul a anunţat o anchetă pentru a se vedea de ce s-a produs incicdentul de la metrou şi a arătat că pompierii au intervenit imediat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.