Un bărbat de 53 de ani din judeţul Prahova a încercat să se sinucidă, vineri seară, folosind un revolver. A fost găsit de echipajele medicale cu o plagă înjunghiată în piept, dar este conştient, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 19⁰⁰ poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie Ploieşti,  au fost sesizaţi de către un echipaj SAJ, care intervenea la o solicitare cu privire la o persoană posibil împuşcată. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului, au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 53 de ani, care prezenta o plagă la nivelul pieptului”, a transmis, vineri seară, IPJ Prahova.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au identificat în locuinţa acestuia un pistol tip revolver, model vechi, supus notificării, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

”Bărbatul în cauză a fost transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate, în stare conştientă. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi vătămare corporală din culpă”, a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că bărbatul a încercat să se sinucidă.

 

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.