Un bărbat care era la serviciu, într-o pădure din judeţul Prahova, a fost lovit de un copac, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 12 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vălenii de Munte au fost sesizaţi despre faptul că un copac ar fi căzut peste un bărbat, acesta aflându-se în timpul programului de lucru, într-o pădure din comuna Izvoarele”, a transmis, marţi, IPJ Prahova.  

Accidentul s-a produs într-o exploataţie forestieră.  

”Din nefericire, echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul bărbatului în vârstă de 48 de ani”, au precizat autorităţile.  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.