Trei percheziţii au loc marţi dimineaţă la Ploieşti şi la Urlaţil, a domiciliile unor persoane şi la un magazin, în legătură cu vânzarea de accesorii pentru telefoane mobile inscripţionate cu însemnele unor mărci protejate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 17 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice pun în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Ploieşti şi în oraşul Urlaţi, la domiciliile unor persoane, respectiv la sediul şi punctul de lucru ale unui agent economic, bănuite de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, anunţă IGPR.
 
Conform anchetatorilor, începând din noiembrie 2022, persoanele în cauză ar fi oferit spre vânzare, prin intermediul unui magazin online, dar şi al unui punct de lucru fizic, aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Ploieşti, accesorii pentru telefoane mobile inscripţionate cu însemnele unor mărci protejate, despre care există suspiciunea rezonabilă că sunt contrafăcute, conform indicaţiilor titularilor de marcă, dar şi raportat la preţurile practicate. 
 
Două persoane vor fi duse la audieri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.