Pompierii din Prahova au găsit, vineri seară, unul dintre cei patru copii luati de viitură, o fetiţă de 3 ani. Medicii au aplicat manevre de resuscitare, dar copilul nu a putut fi salvat. Echipajele de pompieri caută în continuare pe ambele maluri ale Cricovului Sărat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Prahova, pompierii au găsit unul dintre cei patru copii luaţi de viitură în localitatea Sângeru, o fetiţă de trei ani.

Zeci de minute medicii au aplicat manevre de resuscitare, dar copilul nu a răspuns, fiind declarat decesul.
Echipele de pompieri caută în continuare pentru a găsi şi ceilalţi trei copii, care au vârste cuprinse între 9 luni şi 6 ani. S-au constituit trei echipaje de căutări pe ambele maluri ale Cricovului Sărat.

Totodată, pompierii din Prahova intervin în mai multe zone ale judeţului, pentru evacuarea apei şi locuinţe şi gospodării. Se intervine în localităţile Berceni, unde sunt inundate peste 30 de locuinţe, dar şi în Valea Călugărească.

”Probleme sunt şi în Albeşti Paleologu unde sunt case inundate şi curţi”, a mai transmis ISU Prahova.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.