O ursoaică şi cei trei pui ai săi au intrat într-o curte din judeţul Prahova, fiind filmaţi de localnici în timp ce se plimbă prin gospodărie, ursoaica în căutare de hrană, cel mai probabil, iar puii jucându-se.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Imaginile cu animalele sălbatice aflate într-o curte, la câţiva metri de oamenii care îi filmează, au fost postate pe Facebook de Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova, joi. Instituţia nu precizează localitatea în care a fost realizată filmarea. 
 
"În această perioadă prezenţa urşilor în intravilanul localităţilor a devenit un fapt comun. Din păcate, şi atacurile asupra animalelor domestice sunt tot mai dese, iar pătrunderea în gospodării este foarte periculoasă pentru cetăţeni. De asemenea, îi rugăm pe cei care se deplasează cu maşinile, mai ales în zona montană şi mai ales noaptea, să fie mai atenţi la prezenţa animalelor pe şosea. În fiecare an se înregistrează un număr de urşi, mai ales pui, ucişi în accidente auto şi feroviare, accidentele fiind soldate şi cu avarierea autovehiculelor”, transmite Agenţia pentru Protecţia Mediului Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.