Incendiul izbucnit sâmbătă seară la un imobil aparţinând asociaţiei Pro Vita, condusă de preotul Nicolae Tănase şi care îngrijeşte sute de copii orfani sau abandonaţi, a fost provocat de un rest de ţigară aruncat neglijent, este concluzia specialiştilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, focul care a distrus o clădire cu parter şi două etaje a avut drept cauză ”fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător”. În incendiu au ars obiecte de uz gospodăresc şi mobilier, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi.

În total, pentru stingerea focului au intervenit 25 de pompieri au intervenit cu şase autospeciale, operaţiunea încheindu-se după aproape trei ore.

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seară, în complexul social de la Valea Screzii din judeţul Prahova, unde asociaţia Pro Vita, înfiinţată de preotul Nicolae Tănase, are în grijă sute de copii orfani sau abandonaţi.

Focul a cuprins o clădire cu două etaje care nu era locuită şi nu s-a extins la alte imobile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.