Incendiul izbucnit la sediul unei firme care se ocupă cu colectarea şi reciclarea maselor plastice din localitatea prahoveană Floreşti s-a extins în decurs de câteva zeci de minute de la 700 la 3.000 de metri pătraţi, pompierii reuşind totuşi să îl localizeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au declarat că, în condiţiile în care focul se poate propaga la mai multe clădiri dezafectate, având în vedere că s-a extins de la 700 la 3.000 de metri pătraţi, autorităţile au decis să aducă în zonă un buldoexcavator care să sape un şanţ, astfel încât propagarea flăcărilor să fie oprită.

În prezent, pompierii au reuşit să localizeze focul.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Incendiul de la sediul unei firme care se ocupă cu colectarea şi reciclarea maselor plastice din localitatea prahoveană Floreşti, situată în apropiere de Ploieşti, a izbucnit, marţi după-amiază, în zonă degajându-se un fum gros.

Flăcările au cuprins baloţi din plastic, pe o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi.

Conform primelor informaţii, nimeni nu a fost rănit.

Deocamdată, nu se cunoaşte cauza izbucnirii focului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.