Femeia şi adolescentul care au suferit arsuri în incendiul care a cuprins pensiunea Ferma Dacilor din Tohani au suferit arsuri pe 5%, respectiv 8% din suprafaţa corpului. Adolescentul a fost transferat de la Ploieşti la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Femeia de 48 de ani care a fost rănită în incendiul care a cuprins pensiunea de la Tohani a suferit arsuri pe aproximativ 5% din suprafaţa corpului, fiind internată în Secţia de chirurgie plastică a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Violeta Tănase. 
Fiul acesteia, în vârstă de 16 ani, a suferit arsuri pe aproximativ 8% din suprafaţa corpului. Adolescentul a fost transferat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, a declarat sursa citată.
Datele iniţiale indicau că cele două persoane au suferit arsuri la nivelul mâinilor şi feţei.
Până acum şase trupuri carbonizate, inclusiv al unui copil, au fost scoase din pensiunea care a luat foc.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.