Inspectorii de prevenire din cadrul ISU Prahova făcuseră în anul 2019 un control pe fond la pensiunea din Tohani Ferma Dacilor, care a ars duminică dimineaţă. La acel moment, reprezentanţii unităţii de cazare nu au pus la dispoziţie documente din care sa rezulte momentul punerii în funcţiune, pentru a se stabili necesitatea solicitării şi obţinerii avizului/autorizaţiei de securitate la incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pentru obiectivul vizat a fost efectuată o verificare pe fond în anul 2019, fiind identificate 6 nereguli, dintre care una a fost remediata pe timpul controlului si au fost aplicate 6 avertismente”, informează ISU Prahova.
 La momentul verificării nu au fost puse la dispoziţia inspectorilor documente din care sa rezulte momentul punerii în funcţiune, pentru a se stabili necesitatea solicitării şi obţinerii avizului/autorizaţiei de securitate la incendiu, a relatat ISU.
Trei persoane - doi adulţi şi un copil - au fost găsite carbonizate, iar alte cinci sunt căutate după incendiul care a afectat marţi dimineaţă pensiunea Ferma Dacilor, din localitatea Tohani (judeţul Prahova). Două persoane au suferit arsuri la nivelul mâinilor şi feţei, fiind transportate la spital.
ISU Prahova a anunţat că pensiunea nu are autorizaţie de securitate la incendiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.