Două accidente rutiere cauzate de acvaplanare s-au produs miercuri dimineaţă, pe drumuri din judeţul Prahova, ambii şoferi implicaţi fiind răniţi şi transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul accident a avut loc pe drumul naţional (DN) 1, în zona Câmpina Nistoreşti, unde un şofer a pierdut controlul volanului pe carosabilul ud, iar maşina s-a răsturnat în afara şoselei, într-un şanţ adânc de aproximativ un metru, femeia care conducea autoturismul rămânând încarcerată, potrivit Poliţiei Judeţene Prahova.

Câteva minute mai târziu, un alt accident, produs în condiţii de ploaie torenţială şi carosabil ud, a avut loc în localitatea Proviţa de Sus, unde un conducător auto a derapat, iar maşina în care se afla s-a izbit de un parapet din beton, conform sursei citate.

Ambii şoferi implicaţi în cele două accidente au fost răniţi şi transportaţi la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.