Doi bărbaţi au căzut, joi seară, într-un canal adânc de cinci metri, în localitatea Pleaşa din judeţul Prahova. Unul dintre ei a fost rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Ploieşti au acţionat în aceasta seară pentru extragerea unor persoane (barbati) căzute într-un canal în  comuna Bucov, sat Pleaşa (aprox. 5 m adâncime)”, anunţă, joi seară, ISU Prahova.

Sursa citată a precizat că, în prima fază, doar unul dintre ei a căzut în canal, iar cel de-al doilea a încercat să-i vina în ajutor până la sosirea forţelor de intervenţie.

”Imediat, la locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, ulterior fiind nevoie şi de intervenţia unui echipaj SMURD”, a mai transmis sursa citată.

Unul dintre bărbaţi a fost rănit.

”Pompierii au reuşit extragerea persoanei rănite (fractură membru inferior), ulterior aceasta fiind transportată la spital”, au mai precizat pompierii.

Cealaltă persoană implicată nu a fost rănită.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.