Un copac a căzut, luni, peste o maşină de Poliţie, în Ploieşti. Echipajul parcase pentru a verifica respectarea prevederilor privind combaterea pandemiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul zilei de astăzi, poliţiştii din cadrul compartimentului siguranţă publică al Sectiei nr.2 poliţie Ploieşti s-au deplasat pe strada Erou Mateescu Gheorghe unde au parcat regulamentar autospeciala MAI şi au mers sa efectueze o verificare pe linie de evidenţa persoanelor şi respectarea prevederilor SARSCOV 2. Cand au revenit la autospecială au constatat că un copac a căzut peste partea din spate a acesteia”, a transmis, luni seară, IPJ Prahova.

Sursa citată a precizat că s-a solicitat prezenţa la faţa locului a reprezentanţilor S.G.U. Ploiesti şi ISU Prahova în vederea îndepărtării copacului.

În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.