Circulaţia pe DN 1 se desfăşoară cu dificultate, miercuri seară, între Ploieşti şi Câmpina, unde s-au format coloane de maşini pe mai mulţi kilometri, atât pe sensul de urcare către munte, cât şi pe cel de coborâre, după ce barierele de la trecerea la nivel cu calea ferată de la kilometrul 70 al drumului au rămas blocate în poziţia "coborât".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traficul rutier pe DN 1 a fost blocat, miercuri seară, după ce barierele de la trecerea la nivel cu calea ferată de la kilometrul 70 al drumului au rămas blocate în poziţia "coborât", în zonă formându-se coloane de maşini pe mai mulţi kilometri, pe ambele sensuri.

La ora transmiterii acestei ştiri, una dintre bariere a fost ridicată, iar traficul se desfăşoară dirijat, au declarat reprezentanţi ai Poliţiei Prahova. 

Astfel, sensul de mers Ploieşti - Braşov a fost deblocat, însă pe sensul de mers dinspre Braşov către Ploieşti sunt coloane în staţionare pe ambele benzi ale drumului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.