Un bărbat din judeţul Prahova a fost ridicat, joi, în urma unor percheziţii făcute de poliţişti la locuinţa sa şi dus la sediul Poliţiei Municipiului Ploieşti pentru audieri, fiind suspectat că a furat de la o femeie o casetă cu bijuterii în valoare de 100.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de la Biroul de Combatere a Furturilor din Locuinţe din Poliţia Municipiului Ploieşti au descins, joi dimineaţă, la domiciliul unei persoane din comuna Berceni, judeţul Prahova, acţiunea având loc într-un dosar în care se anchetează furtul unor bijuterii în valoare de 100.000 de euro dintr-o locuinţă, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Astfel, poliţiştii au stabilit că în noaptea dintre 17-18 august un bărbat ar fi pătruns prin efracţie într-o casă din comuna Berceni, de unde ar fi sustras o casetă cu bijuterii, proprietatea unei femei.

Suspectul a fost ridicat şi dus la audieri.

Acesta nu este singurul furt cu un prejudiciu mare înregistrat în judeţul Prahova.

În urmă cu mai mulţi ani, doi tineri au furat dintr-o casă nelocuită din Ploieşti o geantă cu un milion de euro, bani proveniţi din tranzacţii cu terenuri. Cea mai mare parte a sumei nu a fost recuperată niciodată.

De asemenea, în anii trecuţi, o femeie de etnie romă, autointitulată ghicitoare, a rămas fără 100.000 de euro, după ce persoane mascate au intrat în locuinţa sa şi au furat banii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.