Un bărbat din judeţul Prahova a fost ridicat, joi, în urma unor percheziţii făcute de poliţişti la locuinţa sa şi dus la sediul Poliţiei Municipiului Ploieşti pentru audieri, fiind suspectat că a furat de la o femeie o casetă cu bijuterii în valoare de 100.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de la Biroul de Combatere a Furturilor din Locuinţe din Poliţia Municipiului Ploieşti au descins, joi dimineaţă, la domiciliul unei persoane din comuna Berceni, judeţul Prahova, acţiunea având loc într-un dosar în care se anchetează furtul unor bijuterii în valoare de 100.000 de euro dintr-o locuinţă, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Astfel, poliţiştii au stabilit că în noaptea dintre 17-18 august un bărbat ar fi pătruns prin efracţie într-o casă din comuna Berceni, de unde ar fi sustras o casetă cu bijuterii, proprietatea unei femei.

Suspectul a fost ridicat şi dus la audieri.

Acesta nu este singurul furt cu un prejudiciu mare înregistrat în judeţul Prahova.

În urmă cu mai mulţi ani, doi tineri au furat dintr-o casă nelocuită din Ploieşti o geantă cu un milion de euro, bani proveniţi din tranzacţii cu terenuri. Cea mai mare parte a sumei nu a fost recuperată niciodată.

De asemenea, în anii trecuţi, o femeie de etnie romă, autointitulată ghicitoare, a rămas fără 100.000 de euro, după ce persoane mascate au intrat în locuinţa sa şi au furat banii.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.