Pompierii vrânceni intervin, joi dimineaţă, în municipiul Focşani, unde mai mulţi copaci au căzut pe autoturisme din cauza vântului şi sub greutatea zăpezii. De asemenea, aproape 1.500 de persoane din judeţul Vrancea nu au curent electric din cauza avariilor provocate de vremea nefavorabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentrun Situaţii de Urgenţă Vrancea, Florin Olaru, pompierii au fost solicitaţi joi dimineaţă, pentru degajarea a cel puţin zece copaci care au căzut pe autoturisme în Focşani sau care blochează căile de acces.

Intervenţiile sunt în desfăşurare, astfel că nu se ştie încă numărul şi gradul în care au fost afectate autoturismele.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, din cauya vântului 35 de sate din opt comune aflate în sud-vestul judeţului Vrancea sunt nealimentate cu curent electric, muncitorii de la Electrica intervenind pentru remedierea avariilor.

Printre localităţile fărîă curent se numără Slobozia Bradului, Dumitreşti, Chiojdeni, Vintileasca, Ţifeşti, Vidra şi Răcoasa.

Tot joi dimineaţă, pompierii din Vrancea intervin în localitatea Tătăranu la un incendiu care a cuprins o şcoală dezafectată unde localnicii ţineau animale. Pompierii intervin cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, focul nefiind lichidat la această oră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.