Pompierii intervin, joi seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o automacara pe Şoseaua de Centură, sub podul Ştefăneşti, neexistând riscul de extindere a focului, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Adrian Marin, incendiul a izbucnit la o automacara aflată sub podul Ştefăneşti, pe Şoseaua de Centură, în dreptul localităţii Afumaţi, pompierii acţionând cu trei autospeciale de stingere. De asemenea, nu au fost înregistrate victime.

Reprezentantul ISU a spus că pompierii au ajuns cu dificultate la locul intervenţiei din cauza traficului intens, însă nu există riscul de propagare a focului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.