Pompierii constănţeni se luptă de mai bine de cinci ore să stingă incendiul izbucnit la hala din Agigea, intervenţia lor fiind dificilă, în condiţiile în care exista, la un moment dat, riscul ca focul să se extindă la locuinţele din apropiere sau să se producă o explozie ţinând cont de faptul că erau butelii în incinta respectivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii au fost anunţaţi, sâmbătă seară, să intervină la o hală din Agigea, aflată în centrul localităţii, în apropierea Primăriei.

La faţa locului, s-au deplasat iniţial două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, ulterior fiind trimise alte două maşini de intervenţie în sprijin pentru că incendiul este foarte puternic, existând riscul extinderii la locuinţele din apropiere.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pompierii susţin că în hala respectivă, în care erau depozitate diverse obiecte, printre care bărci şi motoare, se află şi butelii care ar putea exploda.

La mai bine de cinci ore de la izbucnirea incendiului, intervenţia pompierilor nu s-a încheiat încă, chiar dacă focul este ţinut sub control. Ei încearcă în continuare să stingă focul, care ameninţa la un moment dat să se extindă la locuinţele din apropiere.

Cauza incendiului nu este deocamdată cunoscută, urmând să fie stabilită după stingerea focului, iar în cursul zilei de duminică va fi făcută şi o evaluare a pagubelor produse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.