Pompierii din Giurgiu au parcurs, joi, 18 kilometri cu o şenilată până într-o localitate unde ambulanţa nu putea ajunge şi unde fuseseră solicitaţi prin 112 să intervină pentru a transporta o gravidă la spital, însă când au ajuns la faţa locului persoana care a sunat avea telefonul închis, echipajul constatând că a fost vorba despre un apel fals. Reprezentanţii ISU au luat legătura cu STS pentru identificarea persoanei care a solicitat pompierii fără motiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Florin Neguţ, un echipaj s-a deplasat, joi, cu o şenilată până în localitatea Putineiu, unde pompierii fuseseră chemaţi să transporte la spital o femeie însărcinată, la care ambulanţa nu putea ajunge din cauza drumurilor greu accesibile.

Pompierii s-au deplasat până în localitate, iar în momentul în care au ajuns acolo au încercat să contacteze persoana care a sunat la 112, însă aceasta avea telefonul închis.

În urma verificărilor s-a constatat că apelul, dat de pe o cartelă preplătită, a fost unul fals, iar pompierii cu şenilata s-au întors.

Reprezentatul ISU Giurgiu a precizat că au fost contactaţi reprezentanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale pentru identificarea persoanei care a sunat nejustificat la 112.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.