Pompierii şi scafandrii din Brăila au reuşit să găsească, sâmbătă după-amiază, şi trupul băiatului de 14 ani, dispărut de joi, alături de unchiul său de 30 de ani, în Dunăre, în zona Plaja Lipovenească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian, trupul băiatului de 14 ani a ieşit la suprafaţă, fiind descoperit la aproape o sută de metri de plaja unde s-a înecat.
 
Cadavrul copilului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Brăila.
 
Sâmbătă dimineaţă, pompierii au descoperit şi trupul unchiului băiatului, care joi s-a aruncat în Dunăre în încercarea de a-l salva pe copil.
 
Trupul tânărului de 30 de ani a fost găsit în judeţul Galaţi, la aproape patru kilometri de locul unde s-a înecat.
 
Joi după-amiază, doi fraţi minori, aflaţi la Plaja Lipovenească, au intrat să se scalde în Dunăre. La un moment dat, ei au dat semne că se îneacă, astfel că unchiul lor, în vârstă de 30 de ani, s-a aruncat după ei în fluviu. Unul dintre copii a reuşit să fie adus la mal de un gălăţean care a fost martor al incidentului. Din nefericire, unchiul copiilor şi cel de-al doilea minor, un băiat de 14 ani,  au fost înghiţiţi de apă.

Zona în care cei doi au fost înghiţiţi de ape este extrem de periculoasă. În urmă cu aproximativ două săptămâni, un alt brăilean şi-a găsit sfârşitul în Dunăre, în acelaşi loc. Este o zonă în care apa este foarte adâncă şi se formează curenţi foarte periculoşi, dar în pofida avertismentelor date de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, brăilenii continuă să meargă la scăldat sau la pescuit în acest punct, fără să ia în considerare că îşi pun vieţile în pericol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.