Mai mulţi pompieri, poliţişti şi trei scafandri cu o barcă intervin, joi noapte, în zona digului Brăila - Galaţi, unde o maşină a căzut într-un canal de irigaţii. Echipele de intervenţie nu ştiu, deocamdată, dacă în maşina aflată sub apă este vreo persoană sau dacă ocupanţii autoturismului au reuşit să se salveze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, colonelul Ştefan Stoian, un apel venit joi noapte la Serviciul de Urgenţă 112 a anunţat că într-un canal de irigaţii din zona digului Brăila - Galaţi se află un autoturism care are farurile aprinse.

La faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti, pompieri, membri ai echipei de Descarcerare şi trei scafandri care vor intra în apă pentru a vedea dacă în autoturism se află vreo persoană.

Deocamdată, echipele de intervenţie nu ştiu dacă ocupanţii autoturismului au reuşit să se salveze ori se află încă în maşină.

Conform lui Stoian, intervenţia se anunţă a fi de durată şi cu un grad mare de dificultate, prioritară, la acest moment, fiind salvarea eventualelor victime.

Cel mai probabil, maşina va fi scoasă din apă vineri, cu ajutorul unei macarale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.