Poliţistul de 24 de ani care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, sâmbătă dimineaţă, când a pierdut controlul direcţiei autoturismului pe care îl conducea şi a intrat în coliziune cu un TIR oprit pe partea dreaptă a drumului pasagerul aflat în dreapta sa pierzându-şi viaţa a fost reţinut pentru 24 de ore pentru cumul de infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Buzău în urma cercetărilor procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele şi a actelor procedurale efectuate de către poliţişti, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, a bărbatului. 
 
Poliţistul de 24 de ani era absolvent al şcolii de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina din anul 2018 şi activa la Postul de Poliţie Siriu arondat Secţiei de Poliţie Nehoiu.
 
El va fi cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.