Poliţiştii şi jandarmii din Braşov caută un bărbat, de 63 ani, din municipiul Braşov, care a plecat de acasă în cursul zilei de vineri şi nu a mai revenit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Braşov, vineri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov au fost sesizaţi de către familie despre faptul că Viorel Trofin, în vârstă de 63 de ani, a plecat de la domiciliu, în aceeaşi zi, şi nu s-a mai întors.

El are 1,75 metri înălţime, 90 de kilograme, constituţie corpolentă, cu părul cărunt şi început de calviţie. Bărbatul poartă mereu o şapcă.

La momentul dispariţiei, el era îmbrăcat cu pantaloni de trening, de culoare negru, şi o bluză de trening de culoare albastru.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ducă la găsirea bărbatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Bărbatul este căutat de poliţişti, sprijiniţi de jandarmi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.