Poliţiştii din Ploieşti au fpst sesizaţi, luni, cu privire la un şofer care conducea haotic pe o stradă. După ce l-au oprit în trafic, agenţii au constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti, în timp ce desfăşurau activităţi de verificare şi control al traficului rutier în municipiu, au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Veniamin Costache, un conducător auto conduce haotic, fiind posibil să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice”, a transmis, luni seară, IPJ Prahova.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au făcut verificări în vederea depistării autoturismului în cauză, acesta fiind oprit, pentru control.

”La volan, a fost identificat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Ploieşti. La solicitarea documentelor personale şi ale autoturismului, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a mai transmis surssa citată.  

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.