Poliţiştii au finalizat, în mai puţin de o lună şi jumătate, dosarul în care trei tineri sunt inculpaţi pentru agresiune sexuală, după ce au atins în zonele intime două adolescente, în două incidente separate care au avut loc în autobuz, în municipiul Piteşti. Anchetatorii au propus trimiterea în judecată a celor trei, urmând ca procurorul să formuleze propunerea. Doi dintre agresori sunt încarceraţi, al treilea aflându-se sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În ziua de 9 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, privind săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală săvârşită asupra unui minor, respectiv de instigare la agresiune sexuală săvârşită asupra unui minor (în stare de recidivă), în care se efectuează cercetări faţă de doi minori de 17 ani, ambii aflaţi sub măsura arestului preventiv, respectiv faţă de un tânăr de 21 de ani, cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată a celor trei tineri”; anunţă, miercuri reprezentanţii Poliţiei judeţene Argeş. 
Cei doi adolescenţi de 17 ani sunt arestaţi preventiv, iar al treilea agresor, care a instigat la comiterea faptelor, se află sub control judiciar.
Faptele au avut loc într-un mijloc de transport public care circulă pe raza municipiului Piteşti, fiind înregistrate de camerele de supraveghere montate în autobuz. Cei trei se distrează atunci când, speriată, una dintre fetele agresate se îndreaptă spre uşa de ieşire şi o ironizează pe aceasta: „Ce, fata, te-ai speriat?”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.